Vissa människor kan man absorbera kraft ifrån.

Klockan är 5 och jag är färdig med min morgonritual. Jag har inte sovit något vidare i natt, men i min ålder behöver man inte så mycket sömn. Den tiden är över då jag oroade mig över sömnen, kroppen kräver ändå sin rätt tillslut. Jag låter det få ha sin gång.
I går på gymmet kunde jag konstatera att jag hade blivit starkare och att min hållning var bra under upper-body-övningarna, det känns positivt. Mina knän som levt rövare den sista tiden börjar också bli bättre, så jag har inte särskilt mycket att klaga på. Typiskt! ;) 

Jag jagas av illasinnade drömmar om nätterna vari jag missköter mina djur, trots att just husdjuren är det enda jag sköter exemplariskt här hemma. Mina växter dör, dammråttorna lever livets goda dagar, disktravarna hopar sig, MEN husdjuren hinner jag alltid med. De har det riktigt bra.
I går jobbade jag till midnatt med en uppgift som ska vara färdig idag, innan det tränade jag med min PT Zyna, gick en långpromenad och lagade mat. Resten av mina åligganden fick jag prioritera bort.
Det kanske är det helgerna är till för, att hinna ikapp med hushållet?

     

Jag kan till min stora förnöjelse konstatera att magen blir allt mindre och att byxorna sitter lösare på min kropp. Det är inte så konstigt, jag ser ju till att göra mina 12000 steg om dagen, jag tränar med PT tre gånger i veckan och på egen hand två. Vissa saker prioriterar jag som sagt bort, men inte träningen och husdjuren. Denna morgon visade vågen att jag gått ner ytterligare två kilo. Jag kan nog nå mitt viktmål redan till sommaren.

Jo då, jag är medveten om att jag kan ta i lite för hårt och att jag ger av hela min själ när jag står inför ett projekt. Att jag fäller ner hornen och bara rusar, utan att reflektera. Segra eller dööö!!
Det har förstås sina fördelar när man ska nå sina mål, vilket jag allt som oftast gör, men nackdelarna finns där också. Mina knän blev lidande den här gången. Jag försöker att lära mig begreppet "lagom", men det går inget vidare. I själva verket har jag kämpat med det hela livet, utan att lyckas. Jag har bara en växel... FRAMÅÅÅT!

I dag ska jag träffa min pigga, positiva och duktiga PT, Ida. Vissa människor kan man absorbera kraft ifrån, hon är en av dem. Man blir stärkt i själen. Matilda på gymmet är en annan kraftkälla och Elli och Zyna och Issa och Erik och Elena och Emma... äsch, all personal på Firstclass har sina fördelar och goda egenskaper. Detsamma gäller vännerna.
Malin . R, Anders, Emma. N, Mary, Malin. H, Daniel, Hanna, Mari-Christin, Johan, Paulina, Stefan, Sonny, Ingela. H, Ingela. N, Therese, Julius, Hammar, Hilding, Mikael, Eva, Johanna, Per, Pernilla, Manuel, Mattias, L-G, Jennie, Mia, Sofia, Clara, Elaine, Karin, Angelica, Ann-Sofie, Lisa, Sahar,  Malin.A, Tony, Catarina... och en hel drös till som jag pinsamt nog inte kommer ihåg just nu, namnen börjar bli för många för min lilla Nalle Puh-hjärna. Jag ber om ursäkt för det! Det kanske hade varit bättre att skriva "ingen nämnd, ingen glömd".

 
Jag måste erkänna att jag har haft stora svårigheter med att greppa mitt träningsschema. Det är tur att Firstclass-appen finns när minnet sviker. Jag tror dock att det kommer att se ut så här framöver:
Måndag: PT Zyna kl. 18-19
Tisdag: Egenträning
Onsdag: PT Ida kl. 18.30-19.30
Torsdag: PT Ida kl. 17.15-18.15
Fredag: Egenträning
Lördag: Sprint kl. 9.30
Söndag: Vila

Ser fram emot: Sommarfesten med Firstclass gym den 6/6! 
Orosmoln: Jag trodde att ryggen skulle bli ett orosmoln men det visar sig bli knäna istället!?
Läser: "Soluppgång över Strandpromenaden" av Jenny Colgan
Tittar på: Ingenting
Lyssnar på: Blandat
Tre personer jag skulle ta med till en öde ö: Inte en aning! 
Tre saker jag skulle ta med till en öde ö: Kniv, fiskespö och elddon