Jäkla sju-sovar-gubbe, liksom!

Jag vaknade klockan 4 i morse, mitt i den ljusa soluppgången och till koltrastens enträgna sång.
Pigg och tillfreds efter gårdagens träning och trevliga samkväm med vännerna, steg jag upp och öppnade balkongdörrarna ut mot den 20 gradiga värmen. En ljummen bris från Stångån passade på att, likt en olydig katt, smita förbi mig in i lägenheten. Det var en underbar sommarmorgon!
Yes! Fantastiskt semesterväder och 34 dagar kvar innan jag behöver hoppa i jobbstassen igen!
Medan jag bryggde mitt morgonkaffe kastade jag en förströdd blick på mobiltelefonen... och upptäckte att jag hade fått 10 sms och 13 meddelanden på Messenger!? Oj, jag måste ha somnat tidigt i går afton! Jag återvände till sängen för att sträcka ut mig och svarar på allt i lugn och ro.
ZZzzzz!

Klockan hade hunnit bli 11 när jag åter fäste blicken i sovrumstaket! Vad i!? Hade jag verkligen somnat om och slafat i sju timmar till!? DET hör inte till det vanliga. Stel som en soltorkad daggmask haltade jag ut i köket och kunde konstatera att bryggarens tillbringare var full med kallt kaffe.
Huvudet dunkade, jag var törstig som en ökenvandrare och mådde allmänt dåligt. Vätskebrist?
Jag hällde i mig tre glas vatten och återvände till sängen en tredje gång. Jag hade lyckats med konsten att vända en riktigt härlig sommarmorgon till ren misär. Jäkla sju-sovar-gubbe, liksom! 

Nu är klockan 15.30 och halva dagen har redan runnit mig ur händerna. Om några timmar ska jag bege mig till Johannelund för att träna "core" med min PT Ida.
Jag har druckit två tillbringare vatten idag så den befarade vätskebristen var nog sann.
 
I går, efter att jag hade tränat med min PT, var t-shirten så blöt av svett att jag hängde på mig min orangea ambassadörshoodie. Jag skulle ju joina en företagsträning direkt efter PT-passet och ville inte se ut som en dränkt katt redan innan den körde igång. Så, med t-shirt och tjock hoodie på mig deltog jag i ett svettigt sprintpass med efterföljande träning i den stora salen på gymmet. Jag törs inte tänka på hur mycket vätska jag förlorade!? Väl hemma igen tog jag en dusch och stupade i säng.

Svetten går att gömma...
... under en hoodie! Smart? Njaaaaeee...

Nu tror jag dock att jag har fått ordning på vätskebalansen så nu kan jag passa på att svara på ett par frågor som jag har fått av er som läser min blogg. I går hade jag 116 besökare på bloggen varav bara 4 klickade på gillaknappen. Ska vi gå efter statistiken så är jag en riktigt eländig skribent ;) MEN, eftersom jag skriver för min egen skull så är det ju sak samma, eller hur? Nu till den första frågan:

Hur tänker du kring din träning nu?
Om jag tolkar frågan rätt så kanske du undrar vad jag har för mål med min träning just nu? 
Svaret måste bli att jag vill bli starkare i bålen och således så besvärsfri i ryggen som det bara går. 
På sikt vill jag bli starkare, rörligare och ha en god kondition.

Varför har du valt att träna på just Firstclass?
Jag har provat de flesta gym i stan och betat av Friskis, Actic, Feelgood, Gymbolaget, Medley, Nordic m fl. Om man är en tillbakadragen individ som uteslutande vill vara ifred med sig själv och sina bluetoothlurar och som inte vill ha någon som helst relation med andra, rekommenderar jag dessa gym. 
Firstclass gym är däremot inte något vanligt dussingym.
Den familjära stämningen som råder på Firstclass är helt unik i sitt slag och de personliga tränare jag har träffat här har en oerhört bred kompetens. De är alltid så glada och positiva och beredda att göra det där lilla extra för sina kunder. Vi som tränar på Firstclass är vänner och brukar umgås även privat. Jag hoppas att det kommer att fortsätta så. Det är inte någon självklarhet utan det måste jobbas med kontinuerligt.

Vem ska jag välja som PT på Firstclass? 
DET spelar ingen roll vem du väljer. ALLA är lika duktiga och har enbart dig och din hälsa i fokus.
Det enda som spelar någon roll är att du väljer Firstclass gym. 

Ha en bra dag nu allihop! 
Och klicka gääärna på det lilla hjärtat när du har läst ;) 

Jens Svensson