Nytt år nya möjligheter

Jaha, då är man tillbaka vid tangentbordet igen. Det har runnit mycket vatten under Drottningbron sedan jag skrev senast.
Anledningen till min hejd har varit mörkret i min själ. Jag vill inte att ni ska smittas av det.

Jag har egentligen ingenting att förtälja, mer än att jag har börjat skönja en liten ljusglimt i tunneln.
Det är det ljuset som är anledningen till att jag åter har parkerat framför min stora iMac.
Jag har fått två nya mediciner som ska hjälpa mig med att se meningen med livet. Det verkar
fungera. Från att ha varit en zombi eller en robot på autopilot, utan känslotoppar, har jag nu återfått hela mitt register. Jag känner mig piggare nu och mer levande.
Samtidigt har jag mycket lätt för att bli utmattad. Det räcker med att jag befinner mig i närheten av en stökig barnfamilj för att jag ska tappa det helt. Jag blir otäckt orkeslös. När detta händer brukar jag gå hem och lägga mig. Det är samma visa som ljuder när jag försöker att koncentrera mig på något eller memorera saker. Det går inte just nu. Jag kan inte läsa böcker, inte lyssna på ljudböcker eller titta på TV. Musik däremot, det går bra och Text-TV. 

Nåja, jag brukar ändå få till mina veckor. De ser ut så så här:

Måndagar - PT-TEAM 60 minuter
Tisdagar -  Spinning 45 minuter 
Onsdagar - Vila
Torsdagar - Besök hos mor och PT-TEAM 60 minuter 
Fredag -  Egen styrketräning
Lördag -  Vila
Söndag -  Besök hos mor och cirkelträning 45 minuter 

Ja, jag har kommit igång med träningen igen nu MEN jag slarvar något alldeles brutalt med kosten och äter ofta en påse chips istället för lunch och middag. Den ovanan är så onödig! Men nu när jag inte kan snusa, dricka kaffe eller alkohol pga. den nya medicinen, så behöver jag något annat att trösta mig med. Men det kommer att bli kortvarigt, för nu måste jag skärpa till mig. 

Just det! Den 28 januari sitter jag på Akademibokhandeln i city och säljer/signerar mina böcker. OJ vad jag skulle vilja att ni besöker mig då 🤗 Om ni gör det (om mitt lilla event blir välbesökt) så kommer jag nämligen att få hålla en föreläsning och workshop (i vår) om min andra bok "Grodans pedagogik". 
 
Kram från Jens 

    Nytt år nya möjligheter - Jag 2020